Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
04-11-2013 / Blog credite imobiliare
Oferta speciala pentru credite de nevoi personale de la Volksbank se prelungeste

Oferta speciala pentru credite de nevoi personale de la Volksbank se prelungesteVolksbank a decis să extindă până la sfârșitul lui 2013 oferta specia pentru credite de nevoi personale. Cei care iau un astfel de împrumut beneficiază de o dobândă fixă, de doar 9,75%, pe toată durata creditului. Inițial, promoția era valabilă până la 31 octombrie.

 

Într-un comunicat de presă, Volksbank a anunțat prelungirea promoției pentru creditele de nevoi personale cu dobândă fixă, de 9,75%. Mai mult decât atât, clienții care nu au restanțe vor primi înapoi un procent de 5% din dobânda achitată pentru împrumut, iar sumele acestea se vireazăîn fiecare lună, în contul de economii.

 

Conform surselor băncii, românii au cerut de 5 ori mai multe credite de nevoi personale de la momentul lansării promotiei Volksbank, iar suma medie împrumutată este de 28.000 de lei. “Cererea a fost atât de mare pentru că și dobânzile interbancare în lei au scăzut. Astfel, ne permitem să vindem credite noi, la costuri mici pentru clienți.” a declarat Marius Istrati, reprezentant al Volksbank.

 

Reduceri în masă pentru dobânzile la credite de nevoi personale în lei

 

În ultimele săptămâni și alte bănci importante din România au redus dobânzile pentru creditele de nevoi personale în lei. Spre exemplu, scăderile dobânzilor pentru astfel de împrumuturi la BCR sunt între 1% și 3%, în funcție de durata creditării. În cazul celor contractate pe 3 ani, dobânda fixă pornește de la minimum 9,5%.

 

BRD a venit și ea cu o oferta nouă: dobândă fixă de 10,7% pentru unele credite de nevoi personale.

 

Sursa foto: finantistii.ro