Negocierile exclusive dintre Eurobank si Banca Transilvania inainteaza

10-11-2017 / Blog credite imobiliare

banca transilvaniaBanca Transilvania informează investitorii cu privire la faptul că Eurobank și Banca Transilvania au derulat negocieri exclusive cu privire la potențiala achiziție a Bancpost SA, ERB Retail Services IFN SA și ERB Leasing IFN SA din România, se arată într-un comunicat de presă al BT. 

”În ultimele săptămâni s-au făcut progrese semnificative înspre un rezultat pozitiv, iar negocierile sunt aproape de finalizare, părțile parcurgând ultimele etape în vederea semnării unui acord. Echipele de conducere ale celor două părți doresc să reafirme implicarea în finalizarea unei tranzacții echitabile și benefice pentru toate părțile interesate, menționând că data semnării acordului este estimată cel mai tarziu pentru finele lunii noiembrie 2017 și va fi anunțată public de îndată ce formalitățile necesare vor fi parcurse în mod corespunzător”, spun reprezentanții BT.

Recent, Banca Transilvania a anunțat că intenționează să investească în Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova, dobândind o participație inițială de peste 39% din capitalul social al acesteia. 
 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.