Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
31-10-2013 / Blog credite imobiliare
Intesa Sanpaolo finanteaza achizitiile de locuinte construite de ANL

Intesa Sanpaolo finanteaza achizitiile de locuinte construite de ANLIntesa Sanpaolo va finanța achizițiile de case și apartamente construite de către ANL, prin programul “Locuințe pentru tineri, destinate închirierii”. Banca va acorda credite ipotecare persoanelor fizice care doresc să cumpere case și apartamente prin acest program.

 

Agenția Națională pentru Locuințe va asigura colaborarea cu autoritățile publice locale și centrale, în vreme ce Intesa Sanpaolo va verifica eligibilitatea fiecărui client în parte și va acorda credite persoanelor fizice respectând normele de creditare ale băncii.

 

Chiar și actualii chiriași din locuințele ANL vor putea beneficia de una dintre ofertele de credite de la Intesa. Totuși, chiriașii, conform legilor în vigoare, vor avea voie să cumpere locuințe după o perioadă de închiriere de minimum un an.

 

Oferta de credite Intesa Sanpaolo pentru locuințele ANL

 

Intesa Sanpaolo pune la dispoziție celor care vor să cumpere case sau apartamente construite de către ANL credite ipotecare cu zero comision de administrare sau un credit Prima Casă. Venitul minim acceptat pentru un împrumut prin programul finanțat de către stat este de 800 de lei.

 

“Acordul încheiat cu ANL este încă un pas important făcut de Intesa Sanpaolo Bank în cadrul politicii noastre de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi de a le facilita și a-i susţine în demersul de cumpărare a unei case” a declarat Stefano Burani, Director General Adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

 

Sursa foto: capital.ro