Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
30-08-2013 / Blog credite imobiliare
Inca 8 sucursale Volksbank pana la sfarsitul lui 2013

Inca 8 sucursale Volksbank pana la sfarsitul lui 2013Volksbank Romania are în plan să deschidă încă 8 sucursale în România, după inaugurarea unui nou sediu al băncii, în zona Dorobanți, din București. De asemenea, oficialii instituției au declarat că se vor aloca aproximativ 10 milioane de euro pentru modernizara sucursalelor care deja există și care au ajuns la un număr de 130 de unități, în toată țara.

 

Astfel, planurile de acoperire teritorială ale băncii vor continua cel puțin până la sfârșitul lui 2013. Pe viitor, oficialii Volksbank au declarat că doresc să se extindă în zonele cu potențial economic ridicat, însă iau în calcul și consolidarea poziției în orașele sau regiunile pe care deja le acoperă.

 

Volksbank a deschis o nouă sucursală în București

 

Noua sucursala Volksbank din Bucuresti, deschisă pe 20 august, se află pe Bulevardul Dorobanți. Aici lucrează cinci angajați. Alte 22 de sedii Volksbank se regăsesc în București și peste 100 altele în țară.

 

Modernizare începând cu 2011

 

Acum doi ani, Volksbank a început implementarea unui sistem de monitorizare a performanțelor pentru fiecare sucursală în parte. Practic, se dorea închiderea sediilor neprofitabile, dar și valorificarea regiunilor care se dovedesc a avea potențial economic mai mare.

 

Proiectul încă se află în plină desfășurare.

 

Sursa foto: capital.ro