Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
22-10-2013 / Blog credite imobiliare
Creditele de consum in lei se ieftinesc pe zi ce trece

Creditele de consum in lei se ieftinesc pe zi ce treceCreditele de consum în lei au ajuns să aibă dobânzi apropiate de 10% pe an, în condițiile în care acum 12 luni cele mai ieftine dobânzi pentru acestea erau în jurul valorii de 15%. Află care sunt băncile cu cele mai bune oferte pentru credite de consum în lei.

 

Banca Transilvania și Volksbank au cele mai mici dobânzi pentru creditele de consum în lei

 

Potrivit site-ului conso.ro, Banca Transilvania și Volksbank au cele mai bune oferte pentru creditele de consum în lei. Dobânda anuală efectivă percepută de către BT este de 10,5%, în vreme ce la Volksbank este foarte puțin mai mare, 10,20%.

 

Clienții care primesc salariile în contul curent sunt cei mai vizați pentru creditele de consum.

 

Cât este rata lunară pentru un credit de consum?

 

Potrivit unei analize a aceluiați portal conso.ro, rata lunară pentru un credit de consum de 15.000 de RON, pe o perioadă de 5 ani, se situează între 320 și 420 de lei. Astfel, la finalul împrumutului, un client a plătit intre 19.000 și 25.000 de lei.

 

Reducerea indicatorului ROBOR, marele avantaj pentru scăderea dobânzilor la creditele în lei

 

Reducerea cu aproximativ 3% a indicatorului ROBOR la 3 luni, cel după care se calculează dobânzile pentru împrumuturile în lei, a contribuit semnificativ la scăderea dobânzilor pentru creditele în moneda națională.

 

Surs foto: evz.ro