Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
17-08-2014 / Blog credite imobiliare
Credite Prima Casa mai ieftine si la BRD

Credite Prima Casa mai ieftine si la BRDCreditele Prima Casă se ieftinesc la toate băncile. Acum BRD a scăzut costurile acestor împrumuturi, pentru clienţii săi de casă: marja de dobândă a fost redusă la doar 2% mai sus de Robor-ul la 3 luni. În continuare, marja de dobândă este de 2,5%, pentru clienţii care primesc salariul în afară unui cont BRD.

 

Şi BRD taie dobânda la creditul Prima Casă. 2% peste Robor-ul la 3 luni a ajuns acum să fie valoarea marjei pentru Prima Casă, de la BRD. Totuşi, oferta este valabilă doar pentru persoanele care primesc salariul sau pensia în cont BRD. Ceilalţi români care vor un împrumut Prima Casă de la această bancă vor trebui să plătească 2,5% la marja de dobânda, însă toţi clienţii vor fi scutiţi de comisioanele de analiză şi administrare ale dosarelor pentru creditele Prima Casă.

 

De la începutul anilor 2000, BRD a acordat în jur de 15.000 de credite pentru locuinţe în toate oraşele ţării. Anul acesta, după primul semestru, soldul creditelor s-a majorat cu 9%, faţă de 7%, cât a fost majorarea la nivelul sistemului bancar din România.

 

Vezi oferta de locuințe ce pot fi cumpărate prin credit Prima Casă, pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.