CEC Bank se alatura bancilor care acorda credite cu buletinul

22-10-2015 / Blog credite imobiliare

CEC Bank se alatura bancilor care acorda credite cu buletinulCEC Bank se alătură băncilor din România care acordă credite cu buletinul, ca urmare a unui parteneriat cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

 

Una dintre băncile din top 10 din România, CEC Bank, a semnat un acord cu ANAF şi oferă credite rapide, care se acordă doar cu buletinul. Marjele de dobândă pentru împrumuturi sunt reduse cu 0,5%, în cazul împrumuturilor la care se accesează şi pachete de produse de creditare (care include şi credite prin card).

 

Creditele foarte rapide, care se acordă cu buletinul, erau o practică uzuală înaintea crizei economice. Acum, de câteva luni, mai multe bănci din România au început din nou să le promoveze, iar românii ar putea fi atraşi, pentru că au posibilitatea să ia un împrumut în doar câteva minute. CEC Bank şi Credite Europe Bank sunt alte instituţii de creditare care folosesc această opţiune pentru clienţi, alături de multe instituţii financiare nebancare.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2022 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.