Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
12-09-2013 / Blog credite imobiliare
BRD testeaza piata: 60 de sucursale mari vor fi deschise pana la 19:00

BRD testeaza piata: 60 de sucursale mari vor fi deschise pana la 19:00BRD va lansa un program prin care va prelungi programul de funcționare a 60 de sucursale mari. Astfel, acestea vor urma să fie deschise până la orele 19:00. Motivul? Semnele primite de către banca arată că tot mai mulți clienți doresc să acceseze serviciile băncii (inclusiv programele de creditare) după ce termină programul de muncă.

 

Ce sucursale BRD vor avea program prelungit?

 

Dintre cele aproape 900 de sucursale BRD care erau deschise la jumătatea lui 2013, 60 vor avea program prelungit, până la orele 19:00, de luni până vineri. Practic, cele mai mari sucursale din orașele importante ale țării se vor închide mai tarziu. Mai mult decât atât, 14 sucursale BRD vor fi deschise și sâmbata, de la 9 până 13:00, măsură rar întâlnită pentru băncile din țara noastră.

 

Programul care va fi implementat de BRD vizează testarea clienților care ar putea merge la sucursalele băncii dupa încheierea programului de muncă. Cele 60 de sucursale alese se află în centrul marilor orașe și sunt foarte accesibile.

 

Tot mai multe sucursale din România se închid

 

Cererea scăzută pe segmentul persoanelor fizice a fost acuzată de către majoritatea bancherilor de la noi. Deși viitorul pare să fie al Internetului și al mobile banking-ului, BRD nu renunță nici la contactul direct cu clienții săi, prin sursele vechi.

 

Doar in ultimul an s-au închis mai bine de 300 de sucursale bancare în Romania. BRD a renunțat la numai puțin de 26 de unități în primele șase luni din 2013.