Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
10-09-2013 / Blog credite imobiliare
BCR lanseaza un credit special pentru antreprenori

BCR lanseaza un credit special pentru antreprenoriBCR lansează un credit special pentru antreprenorii care nu au garanții suficiente pentru contractarea unui împrumut standard. Descoperă care sunt avantajele creditului de la BCR în continuarea articolului nostru.

 

Care sunt avantajele noului credit BCR pentru antreprenori

 

 

Potrivit unui comunicat de presă al Băncii Comerciale Române, creditul BCR pentru antreprenori va fi garantat în proporție de maximum 80% de către Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Instituții Mici și Mijlocii. Perioada de rambursare se poate întinde până la 36 de luni, iar creditul maxim care poate fi solicitat este de 300.000 de lei.

 

Ce garanții îți sunt necesare pentru un creditul BCR pentru antreprenori? Ai nevoie doar de garanțiile din structura împrumutului (garanția de la Fondul Național de Garantare și depozitul colateral).

 

Conform lui Sorin Mititelu, director executiv Direcția Managementului Segmentelor Retail BCR, creditul pentru antreprenori de la Banca Comercială Română este singurul tip de astfel de împrumut care poate fi contractat pe o perioadă atât de mare de 36 de luni.

 

„Iniţiativa răspunde nevoii clienţilor care au afaceri bine gestionate şi care au potenţial de creştere, dar care nu dețin garanţii suficiente pentru contractarea unui credit. În contextul creșterii economice mai lente, dar sustenabile, sprijinirea în acest mod a acestui segment de clienți, cel al micilor companii, este soluţia cea mai bună pentru toate parţile implicate”, a mai spus Sorin Mititelu.

 

Acest tip de credit de la BCR se acordă doar în moneda națională, leul.

 

Sursa foto: capital.ro