Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
24-06-2014 / Blog credite imobiliare
BCR anunta o crestere de 400% pentru creditele ipotecare

BCR anunta o crestere de 400% pentru creditele ipotecareBCR anunţă o creştere de 400% pentru creditele ipotecare în primele 5 luni ale anului 2014, în comparaţie cu aceeaşi perioada din 2013. Creditele ipotecare Casa Mea, vândute de BCR, au prins la public aproape la fel de bine ca şi împrumuturile Prima Casă, conform oficialilor băncii.

 

BCR a avut vânzări de credite ipotecare de 4 ori mai numeroase în perioada ianuarie-mai 2014, faţă de ianuarie-mai 2013. Vânzările creditelor ipotecare Casa Mea au fost la un nivel apropiat de cel al vânzărilor Prima Casă, potrivit lui Andrew Gerber, Director Produse Retail la BCR. Împrumuturile Casa Mea beneficiază de zero comisioane, iar dobânda este fixă pentru primii 5 ani, aflându-se la valoarea de 5,25%.

 

“Suntem singura instituţie bancară care oferă împrumuturi imobiliare cu rate fixe competitive în moneda naţională. Aceasta este soluţia ideală pentru a oferi clienţilor certitudinea sumelor de plată lunare pe parcursul următorilor ani. Acum, când dobânzile la lei au ajuns la minime istorice apare oportunitatea de a fixa rata de dobândă pe o perioadă mai mare de timp (5 ani) şi de a proteja clienţii de o posibilă creştere a acesteia. Indiferent dacă un client optează pentru achiziţia primei locuinţe, relocarea într-o locuinţă mai mare sau pentru îmbunătăţirea locuinţei curente siguranţa de a şti exact cuantumul de plată lunar este critică şi de aceea încurajăm dezvoltarea creditarii ipotecare cu rate fixe, un produs deja împământenit pe alte pieţe”, a spus Andrew Gerber.