Banca Transilvania este liderul pietei de carduri

12-10-2017 / Blog credite imobiliare

Banca transilvaniaBanca Transilvania este cel mai mare emitent de carduri din România, cu aproximativ 3 milioane de carduri în portofoliu, conform unui comunicat transmis de bancă.

„La BT, povestea cardurilor a început în anul 2000, când am lansat primul card, cu ajutorul unei echipe formate din 7 persoane. Au urmat lansări de carduri BT Visa și Mastercard - cu beneficii diferite pentru clienți diferiți - și multe proiecte și rezultate frumoase. Continuăm povestea de succes, așa încât pregătim noutăți BT Pay, și anume alternative de plată care vor aduce clienților experiențe noi, mai multă mobilitate și confort” a declarat Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania și Președinte al Comitetului Executiv Visa Romanian Member Forum.

Câteva statistici oferite de Banca Transilvania:

  • În 2013, BT avea 2 milioane de carduri emise, iar în 2007, 1 milion;
  • +23% volume de tranzacții cu cardurile BT, în perioada iunie 2017/iunie 2016;
  • aproximativ 20% dintre tranzacții sunt contactless, ceea ce înseamnă o creștere de peste 450%, în iunie 2017, față de iunie 2016;

 infografic bt

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.