Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-09-2016 / Blog credite imobiliare
Banca Transilvania cu tricolorul pe sigla

Banca Transilvania cu tricolorul pe siglaBanca Transilvania se rebranduiește! A treia cea mai mare insituție de credit de pe piața din România, a început etapele de rebranding. Acestea prevăd redesenarea siglei în culorile tricolorului: galben, roșu și albastru.

“Banca Transilvania se află acum într-o nouă etapă de dezvoltare şi de maturizare, iar noul concept de brand reflectă foarte bine ceea ce suntem: bancă românească şi campion local, care susţine cu respect, pasiune şi idei noi spiritul antreprenorial românesc şi vise care se transformă în realizări” a declarat Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania.

Mai mult, ”noua identitate de brand exprimă ideea de România, modernitate, respect şi energie, valori cu care BT se identifică”, spun reprezentanţii băncii.

Proiectul de rebranding a fost realizat împreună cu Brandient, companie românească dedicată consultanţei în strategie şi design de brand. Rebrandingul a cuprins mai multe etape: audit, redesenarea identităţii vizuale, trasarea strategiei de brand şi de comunicare, respectiv implementarea, etapă care este în derulare atât la nivelul băncii, cât şi al companiilor Grupului Financiar Banca Transilvania.

Banca Transilvania are peste 7.300 de persoane în echipă și peste 2,2 milioane de clienți.

Și DezvoltatorImobiliar.ro promovează lucrurile sută la sută românești! Prin secțiunea Fabricat în România prezentăm locuri, oameni și povești interesante din țară. Mai mult decât atât, în luna martie deschidem porțile singurului Târg Imobiar Online Român – TIOR. Mai multe detalii găsiți pe pagina târgului.