Banca Transilvania a incheiat procesul de integrare a Volksbank

05-01-2016 / Blog credite imobiliare

Banca Transilvania a incheiat procesul de integrare a VolksbankBanca Transilvania a încheiat procesul de integrare a Volksbank România. Acum Banca Transilvania are 2,2 milioane de clienţi şi 7.300 de angajaţi. După fuziunea dintre cele 2 bănci, 34.000 de clienţi ai Volksbank au avut reduceri la credite, dar şi numeroase alte beneficii.

Banca Transilvania a anunţat, printr-un comunicat de presă, încheierea fuziunii cu Volksbank România, în urmă căreia a integrat această banca. Banca Transilvania a redus datoriile la credite pentru clienţii Volksbank România cu 1,5 miliarde lei. Reducerile au fost atât pentru creditele în franci elveţieni, cât şi pentru creditele în celelalte monede.

La începutul anului 2016, Banca Transilvania şi-a crescut numărul clienţilor la 2,2 milioane, iar 10% din aceştia sunt de la Volksbank România. De asemenea, şi numărul angajaţilor a urcat, până la 7.300 de persoane, din care 400 sunt de la Volksbank.

Nextebank, aproape să preia Banca Comercială Carpatica

Tot la începutul acestui an, Banca Comercială Carpatica a anunţat că a acceptat de la Nextebank oferta prin care cea de-a două banca ar putea să o preia pe prima. O decizie în acest sens va fi luată în zilele următoare.

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2022 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.