Arad Plaza - Deține un fragment din istoria Aradului.

20-08-2019 / Blog credite imobiliare

EXCLUSIV

Apartamente unice în Arad

Niciun apartament nu seamănă cu alt apartament. În plus, fiecare apartament este construit cu pereți individuali, astfel încât să fie total independent.

GRĂDINA VIE

Redefinește confortul pentru totdeauna

În premieră, Arad Plaza aduce în Arad conceptul de grădini suspendate. Propria ta grădină, în mijloculorașului, cu iarbă naturală. La etajul 1 sau etajele superioare

TU SCRII ISTORIA DE MÂINE

Investiție în valoare peste secole

Tu scrii istoria de mâine. Arad Plaza este un proiect care își păstrează valoarea în timp, peste generații. Așa cum sunt toate clădirile importante din centrul orașului.

Suprafețe vitrate mari. Geamuri înalte, care pleacă de la nivelul pardoselii și un sistem de tâmplărie profesional, cu 3 foi de sticlă și 5 cm grosime. Asta înseamnă lumină și spațialitate în Arad Plaza.

ATÂT CÂT VREI TU DE INTELIGENT

Prin noul sistem Zipato®, un sistem de casă inteligentă versatil și customizat, siguranță și confortul urcă la alt nivel.

Contact: 0370 509 192

 

Vezi aici ansamblu: ARAD PLAZA

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.