Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
12-06-2013 / Blog credite imobiliare
Anthony Hassiotis, Bancpost: Tot sistemul de creditare va evolua

Anthony Hassiotis, Bancpost: Tot sistemul de creditare va evoluaAnthony Hassiotis, președinte Bancpost și participant la ZF Bankers Summit ’13, crede că toate creditele ipotecare și cele de consum vor evolua, deoarece oamenii încep să-și facă planuri pe termen mai lung. Șeful Bancpost este sigur de potențialul de creștere al instituției sale pe piața locală, pe fondul robusteții sistemului bancar românesc.

 

 

 

 

Faptul că cererea de credite ipotecare și de consum începe să se mărească reprezintă semnale clare că multe persoane fizice încep să gândească pe termen lung, la investiții de durată. Cel puțin asta a fost opinia exprimată de către președintele Bancpost, Anthony Hassiotis, la evenimentul bancar organizat la hotelul Marriott, ZF Bankers Summit ’13. Acesta a facut un apel clar la toate persoanele care pot influența soarta băncii. “Lasați-mă să demonstrez potențialul bancar din România”, a fost motto-ul domnului Hassiotis.

 

Îngrijorarea principală a șefului Bancpostului este ca instițutiile medii și mijlocii din țara noastră nu sunt sprijinite suficient, având nevoie de ajutor financiar pentru redresare. “Trebuie ca toate băncile din România să opereze cât mai bine pe plan local. Până în anul 2016 noi dorim să ajungem să avem business-ul potrivit pentru aici”, au fost alte concluzii ale președintelui Bancpost.

 

Sursa foto: bancherul.ro