Terasa casei devine spatiu de relaxare

13-08-2016 / Blog amenajari terase

Noua casă are o terasă interioară prea mică? Nu aveți idei cum să o amenajați astfel încât să fie pe gustul tuturor membrilor din casă? Noi venim astăzi în ajutor și vă arătăm cum puteți amenaja terasa interioară.

O terasă mică

Chiar dacă locuința ta are o terasă mică, îți dorești să o amenajezi cât mai frumos. Terasa nu trebuie să fie foarte mare pentru a putea pune în aplicare toate ideile de amenajare. Este important să alegeți piesele de mobilier potrivite și să le combinați cu gust. Terasa este utilă, deoarece pe timp de iarnă și nu numai, puteți sta relaxați și să beți un ceai în liniște.

Mobilier potrivit

Alegeți un balansoar și o masă de lemn. Folosiți un covor tradițional pentru a înviora încăperea. Puteți alege și mobilier din bambus pentru terasă. Două fotolii sunt potrivite pentru o terasă de mici dimensiuni. Folosiți perne colorate pentru fotolii și un geam de sticlă pentru masa din bambus.

Plante verzi

Alegeți plante verzi pentru terasa casei, dar nu prea multe pentru a nu încărca spațiul. Două trei ghivece sunt suficiente pentru a da viață terasei și pentru a avea o priveliște minunată.

Culori tari

Toată lumea știe că decorul ales într-o culoare vie influențează foarte mult starea de spirit. Alegeți nuanțe de bleu, verde, galbe, mov sau chiar alb și negru. Într-o terasă mică o canapea sau două fololii și o măsuță sunt mai mult decât suficiente. De aceea este ușor să jonglați cu nuanțele.

Un ceai sau o cafea și o carte bună pe terasă este un moment de relaxare pentru oricine. Uitați de griji și probleme și acordă-ți timp pentru lucrurile pe care iubiți să le faceți când petreceți timpul acasă.

Dacă vă doriți mai multe idei pentru amenajarea terasei, intrați în secțiunea Amenajări terase.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.