Masuta potrivita pentru o cafea buna

04-08-2016 / Blog amenajari terase

Cei care pășesc pentru prima dată în locuință, rămân cu imaginea locului unde au fost invitați. De aceea, noi vă propunem cum să vă amenajați terasa alegând măsuța potrivită de cafea.

Ce alegem?

Pentru că este vară, petreceți mai mult timp pe terasă decât în casă. O cafea bună este binevenită oricând alături de persoane dragi. Masa de cafea este o piesă importantă atunci când vine vorba de a petrece timpul cu cei dragi, pe terasa.

Măsuțele de cafea se găsesc în diferite forme, în diferite culori, de diferite dimensiuni și înălțimi. Acestea pot fi din sticlă, din metal, lemn, sau plastic. Îndiferent de materialul ales, măsuța de cafea este o idee excelentă pentru amenajarea terasei. Mai mult, puteți alege materiale precum bambus rezistent la apă.  Alegeți o măsuță care se potrivește perfect cu texturile, designul și dimensiunile terasei.

Înălțimea unei măsuțe de obicei este între 40 și 45 de centimetrii. Țineți cont de mărimea și înălțimea canapelei sau a scaunelor. Este important să fie la același nivel cu măsuța de cafea. Forma măsuței dictează decorul așa că alegeți o măsuță ovală, rotundă, pătrată sau rectangulară.

Dacă doriți ca măsuța de cafea să aibă mai multe întrebuințări, alegeți o măsuță cu suport pentru reviste, cărți sau pentru depozitarea diferitelor obiecte.

Combină elementele

Alege să combini elementele pentru o imagine reușită. De exemplu, dacă alegi o masă din sticlă, alege un cu spațiu în mijloc și umple-l cu pietre decorative. Mai mult, dacă alegi o măsuță din lemn, pictează această masă și ofere-i un aspect vintage. Alege motivele florale sau motivele tradiționale.  Lemnul potrivit este furnirul sau lemnul masiv.

Puteți alege și combinația metal cu sticlă. Măsuțele de cafea cu trei picioare din metal sunt foarte sofisticate. Accesorizează această măsuță de cafea cu un geam pe care îl așezați deasupra mesei pe dimensiune.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea terasei întrați în secțiunea Amenajări terase.

Sursa foto: mobexpert.ro, casadex.ro, renovat.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.