Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
01-09-2016 / Blog amenajari terase
Cum pregatim terasa pentru toamna

Toamna aduce cu ea temperaturi ideale de petrecut diminețile pe terasă la o cafea, dar și o coloristica inedită. Îngrijiți grădina pentru a arăta impecabil pe timpul toamnei când toate frunzele cad pe jos. Frumusețea unei terase nu dispare dacă vara trece. Astăzi vă oferim câteva idei pentru amenajarea terasei pentru a arăta impecabil.

Transformați terasa casei

Frunzele care cad pe terasă dau impresia de haos și dezordine. Plantați arbori care rămân mai mult timp verzi și frumoși. Alegeți și plante potrivite pentru terasă care rămân până la prima zăpadă în picioare. Transformați spațiul exterior pentru a deveni locul preferat pentru relaxare.

Pomii din fața terasei au nevoie de puțină îngrijire pentru a se dezvolta frumos și pentru a avea un peisaj nemaipomenit de pe terasă. Specialiștii spun că toamna este un moment bun pentru amenajarea terasei. Puteți adăuga elemente noi sau puteți să scăpați de cele care sunt vechi.

Folosiți elemente din natură

Bucurați-vă de aerul răcoros de afară și de aranjamentele pe care le puteți face chiar voi. Alegeți conuri de brad, frunze multicolore și faceți un aranjament spectaculos pentru masa terasei. Mai mult, culegeți din propria grădină, fructe de toamnă precum: mere, pere, struguri, gutui. Mirosul lor este amețitor și îmbietor. Așezați aceste fructe într-un coș mic din paie.

Mai puteți face aranjamente cu ajutorul boabelor de porumb, al nucilor, al ghindelor, al semințelor sau al spicelor de grâu. Amenajați pe terasă locul special pentru a întâmpina prietenii în zilele de weekend.

Confecționați o coroniță tot cu ajutorul elementelor din natură pe care o puteți atârna de ușa de la intrare. Cei care vă pășesc pragul o vor admira.

Terasa cu flori

Alegeți flori care vă împodobesc terasa casei. Alegeți crizanteme, deoarece sunt cele mai frumoase flori ale toamnei. Crizantemele sunt plante rezistente, nu necesită multă lumină și rezistă la temperaturi scăzute. Până începe iarna, aceste flori oferă cel mai frumos peisaj.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea terasei intrați în secțiunea Amenajări Terase.