Cati bani poti castiga daca ai cel mai frumos balcon din Bucuresti

23-05-2017 / Blog amenajari terase

Cati bani poti castiga daca ai cel mai frumos balcon din BucurestiConcursul inițiat de Primăria Municipiului București se desfășoară în perioada 16 mai – 26 iunie, timp în care locuitorii Capitalei își pot amenaja balconul sau fațada clădirilor. 

Premiile sunt în valoare totală de 214.000 de lei, iar cel care va câștiga premiul I la una din cele trei categorii ("Cea mai frumoasă fațadă", "Cel mai frumos balcon" și "Cea mai frumoasă grădină") va primi din partea Primăriei 5.000 de lei.

"Prin acest concurs intenționăm să stimulăm cetățenii, firmele, instituțiile publice, asociațiile de proprietari să-și înfrumusețeze și ecologizeze imobilele, pentru că ne dorim să avem în Capitală cât mai multe clădiri curate, împodobite cu flori și plante decorative, cu spații verzi aranjate, așa cum există în orașe din Franța, Spania și Italia, faimoase pentru multitudinea de plante și flori ce împodobesc spațiile verzi și fațadele clădirilor", a spus primarul general, Gabriela Firea, într-un comunicat al PMB.

Mai multe detalii și regulament aici.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.