Povestea hamacului din mansarda

05-10-2016 / Blog amenajari mansarde

V-ați gândit vreodată că puteți amenaja un hamac în mansardă? Da, este posibil! Noi vă oferim idei pentru a amenaja mansarda așa cum vă doriți pentru a vă relaxa. Acordați-vă timp pentru activitățile care vă plac și petreceți timp de calitate chiar în propria casă.

De ce un hamac?

Hamacul reprezintă o metodă clasică de relaxare. Atunci când vă doriți să citiți o carte bună, veniți în mansardă și așezați-vă comod în hamac. Nu contează dacă hamacul se află în interior sau în exterior. Relaxarea este asigurată oricum.

Modele unice

Acum sunt la modă hamacele pe care le împletim chiar noi, acasă. Achiziționați o sfoară suficient de rezistentă și începeți să împletiți. Dacă nu doriți să îl faceți chiar voi, achiziționați unul colorat, cu aspect rustic sau cu un aspect modern și rafinat. Hamacele mari pentru locuință sunt ideale pentru mansardă, deoarece aici ai suficient spațiu.

Înlocuiți patul cu hamacul

Da! Scoateți definitiv patul din mansardă și puneți un hamac. Trebuie să recunoaștem faptul că un hamac este mult mai comod decât un pat sau o canapea extensibilă. Un hamac nu face altceva decât să îndulcească orele de relaxare petrecute în mansardă.

Alegeți hamacul favorit, montați-l și tocmai ați obținut cel mai plăcut loc de relaxare din întreaga casă! Mansarda voastră se va transforma în spațiu de odihnă!

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări mansarde.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.