O mansarda vesela

20-11-2016 / Blog amenajari mansarde

O mansardă colorată și plină de viață cu siguranță vă face să zâmbiți în fiecare zi. Dacă nu vă doriți ceva simplu, acum aveți ocazia să amenajați. Noi vă oferim idei pentru a amenaja mansarda casei cu gust.

Mansarda colorată

Dacă aveți o mansardă pe care nu ați amenajat-o, acum puteți să faceți acest lucru. Ideile sunt foarte multe și extrem de elegante, dar și tinerești în același timp. Vă puteți juca cu nuanțele oricât de mult doriți. Trebuie să vă considerați norocoși că aveți un spațiu la mansardă pentru că ați obținut încă o cameră.

Alegeți un covor colorat, perdele colorate și pernuțe colorate. Mobilierul poate fi unul deschis la culoare pentru a lumina camera. Dacă vreți să transformați mansarda într-o cameră de zi, puteți îndrăzi să alegeți chiar și o canapea colorată. Dacă vă doriți un dormitor, alegeți doar o lenjerie de pat colorată și câteva pernuțe.

Instalație colorată

O instalație cu beculețe colorate completează decorul. Nu trebuie să fie neapărat sărbătoarea Crăciunului pentru a accesoriza camera. Această instalație cu luminițe face din camera de la mansardă cel mai relaxant loc din întreaga casă. Alegeți și lampadare înalte cu becuri colorate pe care le puteți pune în colțurile camerei. Atmosfera obținută este potrivită pentru a citi cartea preferată în miez de noapte.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări mansarde.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.