Masa de cafea pentru mansarda ta

28-10-2016 / Blog amenajari mansarde

Dacă a venit timpul pentru o schimbare sau pur și simplu vă doriți să amenajați o nouă încăpere, atunci puteți achiziționa mobilier cu o poveste specială. Noi vă oferim idei pentru a amenaja mansarda casei și mai ales să puteți alege mobilierul potrivit.

Povestea mesei de cafea

Când vine vorba de masa de cafea, indiferent pentru ce încăpere este destinată, alegerea nu este una ușoară. Toate modelele vă fac să nu știți exact ce vă doriți. O măsuță de cafea este mereu potrivită chiar și pentru mansardă. Chiar dacă nu o folosiți pentru a servi o cafea sau un ceai, o puteți folosi ca suport pentru cărți, pentru o vază cu flori, pentru lumânări parfumate și pentru multe alte obiecte.

Materialul potrivit

Lemnul se potrivește în orice decor din mansardă. Chiar dacă alegeți să achiziționați o măsuță de cafea cu aspect vintage sau pur și simplu folosiți una veche și doar o reconstituiți, întreg designul va fi unul deosebit. Puteți să alegeți o masă de cafea care îmbină  mai multe nuanțe de lemn. Lemnul simplu și autentic nu se va demoda niciodată.

Cum trebuie să fie masa de cafea?

O măsuță de cafea trebuie să fie nu foarte mare și să se încadreze în întreg decorul mansardei. Mai mult, trebuie să fie practică și funcțională. Așa că alegeți cu gust astfel încât măsuța de cafea să îmbine stilul ales pentru amenajarea mansardei și nevoile voastre.

Fiind o piesă de mobilier care emană relaxare, trebuie să o folosiți în activitățile preferate și cele mai relaxante din timpul zilei.

Cel mai important aspect este să păstrați armonia în propria încăpere alegând piesele potrivite de mobilier. Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări Mansarde.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.