Dormitorul din mansarda casei

28-08-2016 / Blog amenajari mansarde

Alegeți să transformați mansarda casei într-un dormitor romantic. Dacă vă plac accentele rustice, mansarda se poate transforma foarte ușor într-un loc de relaxare boem. Astăzi vă oferim câteva idei pentru a amenaja mansarda casei așa cum vă doriți.

Dormitor romantic

Alegeți mobilierul dorit pentru mansardă și amenajați spațiul în așa fel încât să devină un spațiu romantic. Păstrați la vedere câteva elemente ale mansardei și puneți-le în evidență. Înainte să amenajați dormitorul, este bine să izolați pereții pentru mai multă căldură pe timp de iarnă și lasați la vedere bârnele din lemn masiv. Pentru o atmosferă romatică, un șemineu este mereu o idee bună. Optați pentru un pat cu baldachin. Covoarele vechi cu model se potrivesc perfect în mansardă. Perdelele vaporoase albe sunt un detaliu special pentru mansardele transformate în dormitor.

Două noptiere sunt binevenite pentru a depozita diferite obiecte și pentru a așeza o veioză lângă pat. Faceți din mansarda casei un loc romantic și liniștitor. Dacă vă plac florile naturale cumpărași mereu unele proaspete pentru încăpere. Mai mult, lumânările parfumate se întegrează perfect. Achiziționați multe lumânări colorate și așezați-le peste tot. Nu uitați însă de bugetul de care dispuneți pentru a amenaja mansarda casei.

Mobilier alb

Dacă vă place mobilierul alb, achiziționți pentru mansardă piesele dorite.  Acest mobilier are un farmenc aparte, iar pentru un dormitor amenajat în mansardă este perfect. Nu multe persoane pot beneficia de mansarda casei. Așa că puneți-vă imaginația la lucru și faceți din mansardă un dormitor romantic și deosebit. Alegeți mobilier pe comandă pentru a se potrivi bine cu spațiul de care dispuneți. Mobilierul dormitorului amenajat în mansardă reprezintă o piesă centrală așa că este bine să acordați multă atenție atunci când îl alegeți.

Baie în mansardă

Dacă aveți posibilitatea să amenajați o baie în mansarda casei este perfect. Pentru că amenajați un dormitor, o baie este utilă. În acest fel nu trebuie să căborâți mereu pentru a folosi baia. Aceasta reprezintă un avantaj și este și utilă dacă alegeți să locuiți în dormitorul amenajat în mansardă.  Mascați baia cu ajutorul unui zid din rigips.

Mansardă întunecată

Dacă mansarda este întunecată și vă doriți mai multă lumină, optați pentru mai multe surse de lumină precum lămpile sau becurile mai puternice. Mai mult, renunțați la perdele pentru a întra lumina naturală pe fereastră. Fereastrele mansardei sunt cele care vă permit să admirați cerul și stelele noaptea.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.