Cinematograf la tine acasa

07-08-2016 / Blog amenajari mansarde

Ți-ar plăcea să ai un cinematograf la tine acasă? Vrei să vezi filmele preferate alături de prieteni în weekend? Astăzi, noi iți dăm idei pentru a amenaja mansarda casei.

Ce trebuie să faci

Mansarda casei tale este liberă și ești pasionat de filme? Iată cum poți să o transformi într-un mini-cinematograf. În primul rând, ai nevoie de cameră întunecoasă așa că este bine să coperi ferestrele cu un material gros și negru. Acest material nu permite pătrunderea razelor de soare în încăpere.

Pereții mansardei trebuie antifonați, dar și tavanul. Pentru antifonare, puteți urma  metoda clasică cu cartoane de ouă. În cazul în care nu vreți să apelați la această metodă, puteți placa pereții cu rigips.  Dacă vreți să amenajați mansarda pentru un cinematograf, trebuie să urmați toți pașii. Alegeți o mochetă pentru pentru pardoseală. Aceasta ajută la antifonare. Alegeți o culoare care nu se murdărește ușor. Alegeți canapeaua sau fotoliile într-o nuanță asemănătoare cu mocheta pentu o cromatică perfectă.

Alege culorea pereților

Culorile închise sunt potrivite atunci când proiectați un film. Albul sau alte nuanțe dechise reflectă lumină și trebuie evitate. Nuanțele mate fără luciu ajută mai mult.

Home cinema

Vei avea nevoie de un sistem home cinema pentru proiectarea filmelor în mansardă. Gama este foarte variată iar prețurile diferă. Țineți cont de schema de montare, deoarece vă ajută. Ecranul este piesa cea mai importantă atunci când vine vorba de proiectarea filmelor. Dacă ești convins că asta iți dorești, nu iți mai rămâne decât să treci la treabă.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea mansardei intrați în secțiunea Amenajări mansarde.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.