Camera de zi la mansarda

25-11-2016 / Blog amenajari mansarde

Sunt momente în viață când nu vă permiteți decât o încăpere până vă achiziționați propria casă. De aceea, noi vă oferim idei pentru a amenaja mansarda casei în care locuiți provizoriu.

Amenajarea mansardei

Cuplurile tinere adoră să locuiască în mansarda caselor vechi și pline de povești. Aceștia sunt norocoși pentru că își pot amenaja mansarda așa cum doresc. Puteți face dintr-o singură încăpere foarte ușor o cameră de zi, dar și un dormitor. Acoperișul ușor înclinat trebuie să reprezinte o provocare pentru un cuplu. Doar așa ideile ingenioase ies la iveală când vine vorba de amenajarea locului.

Canapeaua rabatabilă

În primul rând, trebuie să alegeți o canapea rabatabilă pentru a fi folosită ziua pe post de canapea, iar noaptea pe post de pat. Accesorizați canapeaua cu ajutorul pernuțelor colorate.

Amenajați încăperea în așa fel încât să vă aducă liniștea necesară. Alegeți două noptiere și două veioze antice. Unghiurile ciudate și inegale vă ajută să agățați ramele foto sau diferitele obiecte de decor. Dacă alegeți stilul antic, atunci veți beneficia de căldura cu care vă întâmpină o cameră, dar și farmecul pe care îl deține. Nu este deloc greu să obțineți locul de vis!

Stilul romantic

Stilul romantic se încadrează foarte bine când vine vorba de mansarda casei. Dacă sunteți pasionați și de cărți, atunci amenajarea unei biblioteci și încadrarea în decorul mansardei este o alegere potrivită. Cine nu își dorește să citească o carte bună și să privească ploia de afară? Geamurile mari vă permit acest lucru. Totuși, dacă mansarda casei în care locuiți nu are geamuri mari, și cele mici sunt esențiale și pot fi puse în valoare ușor.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări mansarde.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.