Avantajele unei camere la mansarda

19-10-2016 / Blog amenajari mansarde

Multe persoane sunt retincente când aud de amenajarea unei camere la mansardă. Nici nu se gândesc că pot locui în mansarda casei. De aceea, noi vă oferim câteva avantaje pentru amenajarea unei mansarde.

Avantajele unei mansarde

Amenajarea unei mansarde vă oferă confortul termic de care aveți nevoie indiferent de anotimp. În mansardă, confortul termic este prioritar. Un sistem eficient pentru mansardă vă oferă ierni călduroase și veri răcoroase. Vata minerală de sticlă este o variantă eficientă pentru a face acest lucru.

Avantajul termic este oferit și de modul în care este învelită casa. Fie că este țiglă ceramică, beton, metal sau țindrilă bituminoasă, fiecare material în parte este diferit și oferă anumite funcții. Avantajul țiglei ceramice este că oferă aspectul natural tradițional pe care îl caută multe persoane. În acest caz că veți avea nevoie de o structură masivă a acoperișului.

Avantajul unui acoperiș înalt este că temperatură se păstează mai mult timp constantă în interiorul mansardei. Dacă aveți o mansardă cu multe fereste, lumina naturală oferă un avantaj esențial.

Cu siguranță, cel mai mare avantaj îl reprezintă faptul că ați mai mai câștigat o cameră în plus în propria casă. Puteți transforma locul în cel mai liniștit și mai intim colț al casei pentru a petrece timpul în weekend.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări mansarde.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.