Alegeti lemnul masiv pentru biroul din mansarda

04-09-2016 / Blog amenajari mansarde

Oricine își dorește acasă un birou din lemn masiv care să reziste în timp fără să se deterioreze. Astăzi vă propunem câteva idei pentru a face cea mai bună alegere și pentru a amenaja mansarda alegând cele mai potrivite piese de mobilier.

Tipuri de lemn

Speciile tradiționale sunt cele mai populare și până și cei din afara țării comandă mobilier din lemn masiv de la noi din țară. Iată care sunt speciile tradiționale: stejar, stejar alb, stejar roșu, frag, frasin, brad, cireș, mahon, nuc, mesteacăn, prin. Alegeți culoarea care se potrivește cu mobilierul din mansardă. Nu vă abateți de la tipar, deoarece riscați să stricați designul.

Armonizați spațiul

Lemnul masiv este simbolul design-ului interior în locuințele moderne și sofisticate. Oamenii cunosc deja  calitatea lemnului, cât și funcționalitatea lui. De aceea își doresc să achiziționeze un birou din lemn masiv care rezistă mult timp fără să se deterioreze.

Design deosebit

Lemnul masiv oferă birourilor un aspect mai sobru și mai matur. Adevărul este că un birou ca aceasta se potrivește oricărei persoane care are sediul de lucru acasă. Acești oameni, au nevoie de comfort și de calitate.

Avantajele lemnului natural

Avantajele lemnului natural sunt numeroase. Primul și cel mai important este aspectul. Lemnul oferă acel aspect tradițional și de poveste. Un alt avantaj reprezintă rezistența materialului dintre cele naturale. Mobilierul din lemn rămâne în stare bună chiar și câteva sute de ani.

Lemnul finisat se întreține și se curăță ușor. La căldură lemnul nu se deformează și nici la temperaturi scăzute textura nu este schimbată.

Lemnul nu va avea niciodată acel aspect “ieftin”. Aceasta își va păstra aspectul proaspăt și peste ani.

Mahonul este lemnul care rezistă în stare impecabilă mai multe generații. Cu trecerea anilor, acesta devine și mai scump.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.