Alegeti decoratiunile rustice

11-11-2016 / Blog amenajari mansarde

Mansarda casei poate fi decorată foarte ușor dacă aveți decorațiunile potrivite. Noi vă propunem câteva idei pentru a amenaja mansarda casei așa cum vă doriți.

Decorațiuni rustice

Pentru că avem o viață agitată, un program încărcat la serviciu și puțin timp pentru noi, atunci când venim acasă merităm să ne relaxăm la mansardă într-un decor rustic. Alegeți o singură piesă de mobilier sau mai multe decorațiuni pentru a creea o atmosferă unică.

Lemn masiv

Puteți avea în mansardă un suport pentru vinurile vechi de colecție din lemn masiv. O scară veche poate deveni cu ușurință un suport pentru flori sau pentru cărți.

Oricărei case îi este util un cuier. În mansardă puteți agăța haina într-un cuier confecționat din crengi de copac.

O masă de cafea din lemn este utilă oricând. O relaxare de duminică și o cafea bună merită oricine. Așa că alegeți o masă din lemn potrivită pentru mansardă și amenajați încăperea într-un mod cât mai rustic.

Mici detalii

Micile detalii dintr-o încăpere sunt cele mai vizibile și cele mai apreciate. De aceea, trebuie să aciziționați obiecte mici și elegante precum o ramă foto sau un suport pentru lumânare din coajă de copac.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări mansarde.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.