5 idei pentru amenajarea mansardei

24-07-2016 / Blog amenajari mansarde

Ai nevoie de un spațiu liniștit? Mansarda casei tale este soluția!  Acest spațiu boem și intim te va face să uiți de toate grijile. Aici poți să te ascunzi și să citești o carte în liniște. Noi venim în ajutorul tău cu 5 idei pentru amenajare a mansardei. Ai nevoie doar de puțin timp, imaginație și îndemânare.

Mansarda clasică

Doar ce ți-ai achiziționat o casă și mansarda ta este goală? Iată ce poți face. Amenajează un pat mare wenge langă cele 2 ferestre. Folosește parchet tot wenge și păstrează pereții albi. Așează lângă fereastră o vază mare cu mulți transadiri roșii. Această mansardă amenajată într-un stil clasic oferă un aer sofisticat.

Mansarda modernă

Mansarda casei tale îți ofera intimitatea de care ai nevoie. De aceea, iți poți amenaja aici un mic birou pentru a-ți desfășura activitățile de acasă. Amenajează în mansardă două birouri, un calculator și organizează toate cărțile și dosarele de care ai nevoie. Folosește mobilier modern, parchet și o singură culoare a pereților pentru a da impresia de un spațiu mai mare. Nu sufoca încăperea cu mobilier. Amenajează încăperea doar cu ce ai nevoie. Pentru mai multă lumină folosește lampadare înalte cu picior.

Mansarda rustică

Dacă iți place stilul rustic și te-ai hotărât să amenajezi terasa casei tale, iată ce poți face. Nu încărca mansarda cu mobilier. Alege doar strictul necesar pentru a nu aglomera spațiul. Folosește un pat mic de lemn, un cufăr pentru depozitarea păturilor, un dulap mic cu sertare și o veioză.  Dacă întreaga locuință se bazează pe accentele rustice, folosește-le și în amenajarea mansardei. Păstrează piatra de pe pereți și covoarele rustice ținute de mult în mansardă.

Mansarda vintage

Folosește toată mobila veche pentru a amenaja mansarda casei tale. În acest fel, creezi un spațiu plin de mister cu ajutorul unor elemente pline de istorie. Folosește un candelabru vechi pentru a lumina mansarda. Mobilierul vechi este o idee excelentă. Dacă mansarda ta este una spațioasă, atunci poți aduce mai multe piese de mobilier. Folosește un pat din lemn alb cu picioare, o măsuță de cafea, o noptieră pe colț mov pal și un fotoliu vechi, dar confortabil. Alege pentru draperii o nuanță de verde smarald. Toate elementele se îmbină perfect și iți ofera liniștea de care ai nevoie.

Mansarda boemă

Nu te-ai gândit niciodată că podul casei toale, plin de praf și plin cu lucruri vechi, poate să devină o mansardă boemă. Această mansardă îmbină mai multe stiluri. Păstrează puțin din stilul rustic dar și din stilul chic și industrial. Folosește o mochetă crem, 2 noptiere din lemn masiv, un scaun modern și relaxant și un pat pe mijloc. Ține cont de înălțimea mansardei și de cât spațiu dispui pentru a te așeza pe pat. Accesorisează mansarda cu perne fuchsia, fotografii vechi și multe cărți.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea mansardei intrati în secțiunea Amenajări mansarde.

Sursa foto:  stejarmasiv.ro, casa.acasa.ro, mansardacasei.ro, casadex.ro

 

 

 

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.