Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
02-03-2015 / Blog amenajari locuinte
Viata cu un designer de interioare

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să ai pe cineva foarte apropiat care să aibă o carieră sau un talent ascuns în designul de interioare? Acum îţi putem răspunde noi. Urmărind contururi trasate de cei de la Freshome.com, vom puncta câteva caracteristici posibile ale unei persoane care are o carieră în home design sau are pur şi simplu un talent în amenajările de interioare.

 

Există un dulap pentru haine organizat cromatic.

 

Există un dulap (cel puţin unul) sau un dressing unde totul este ordonat: ţinutele elegante într-o parte, ţinutele casual în altă parte, încălţămintea în altă parte şi totul este foarte frumos organizat pe rafturi, pe umeraşe, în sertare şi în agăţători speciale. Desigur, totul arată mult mai ordonat atunci când articolele vestimentare sunt organizate în funcţie de culorile care le domină.

 

Totul are un loc anume.

 

Da, persoanele tipicare pot fi foarte enervante. Şi totuşi îţi place să ştii că foarfeca cea mare va fi întotdeauna în al treilea sertar de sus în jos, în dulapul din stânga, din bucătărie, nu-i aşa? Cu toţii avem defecte şi calităţi, dar la finalul zilei calităţile sunt mai multe, iar beneficiile traiului alături de o persoană vor fi numeroase. De exemplu, vei avea întotdeauna şosete curate.

 

Intuiţia este regula de bază.

 

Dacă nu primesc indicaţii după care să se ghideze, designerii de interioare se vor lăsa mânaţi de intuiţie pentru a amenaja orice spaţiu. Şi dacă ai găsit persoana potrivită care să îţi amenajeze locuinţa sau dacă ai norocul ca persoana alături de care îţi veci petrece restul vieţii să aibă un talent ce poate fi aplicat în amenajarea locuinţei, atunci nu poţi decât să îţi doreşti să aibă „fir întins”, căci imaginaţia şi intuiţia acestor persoane pot crea un decor interior de vis. Astfel, vei avea locuinţa amenajată într-un stil unic şi personalizat.

 

Uneori, nu îţi recunoşti locuinţa.

 

Dacă trăieşti cu un designer de interioare, s-ar putea ca într-o zi, când te întorci de la serviciu, din delegaţie sau din vreun concediu, să găseşti casa total schimbată. Cu puţin noroc, va schimba doar ordinea mobilei. Dar trebuie să fii întotdeauna pregătit(ă) pentru o schimbare categorică.

 

Mobilierul nu este niciodată pentru ce crezi că va fi.

 

Patul în care abia aştepţi să te trânteşti când vii de la muncă va fi mereu aranjat frumos şi ornat cu o sumedenie de pernuţe decorative, măsuţa de cafea va avea întotdeauna suficiente decoraţiuni pentru a nu putea fi folosită pentru aşezarea ceştilor de cafea sau pentru a-ţi pune picioarele pe ea, în baie va fi cu siguranţă o piesă de mobilier pe care, după mintea ta, nu ai fi aşezat-o niciodată acolo.

 

Important este că totul arată bine!

 

Citeşte aici mai multe despre amenajările interioare şi, despre locuinţele şi obiceiurile designerilor, aici.

 

Sursa foto: freshome.com