Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
23-09-2014 / Blog amenajari locuinte
Unde se potrivesc banchetele in interiorul unei locuinte?

Piesele de mobilier care îşi găsesc locul într-o casă sunt de tipuri şi dimensiuni diferite. Toate piesele de mobilier pot fi aşezate în orice cameră, dacă le potriveşti cum trebuie. De obicei, banchetele sunt aşezate în bucătărie, pe hol (despre amenajarea căruia poţi citi aici) sau pe verandă, dar haide să discutăm mai multe despre banchete şi să vedem cât de diferite pot fi şi unde le poţi aşeza pentru un aspect ireproşabil. De ce să îţi doreşti cel puţin o banchetă?

 

Pentru că are culori, forme şi dimensiuni diferite.

 

Cele trei criterii după care alegi o piesă de mobilier pentru casa ta, dimensiunile, forma şi culoarea (sau culorile), sunt lucruri variabile şi care se pot adapta locuinţei tale. În fiecare cameră din casă vei alege întâi o culoare pentru pereţi, un stil de amenajări interioare, poate chiar un obiect de la care să pornească întreaga amenajare. Aşadar, alege bancheta potrivită, căci opţiunile sunt nelimitate. De exemplu, analizează banchetele din imaginile din galeria foto.

 

Pentru că poate masca spaţii de depozitare.

 

Bancheta poate fi, dacă alegi modelul şi structura potrivite, un loc unde să te aşezi şi un loc unde vei depozita diferite obiecte personale. În banchetă se poate afla o lădiţă de depozitare sau poate fi construită cu sertare, boxe sau rafturi. Felul spaţiilor de depozitare va depinde de locul unde vei aşeza bancheta.

 

Pentru că se potriveşte în orice loc.

 

Vei alege bancheta în funcţie de locul unde vrei să o aşezi: în dining, în hol, în living, în bucătărie, în dormitor sau în camera copiilor, căci această banchetă poate fi una micuţă, un colţar sau o banchetă cât o nişă.

 

Pentru că poate fi decorată în mai multe feluri.

 

Alături de banchetă poţi aşeza taburete pentru susţinerea picioarelor, o măsuţă de cafea, câteva fotolii, un cuier sau nimic, dacă îţi place mai mult să te bucuri de imaginea piesei tale de mobilier. Poate este o piesă importantă pentru familie sau poate ai făcut-o chiar tu şi eşti mândră sau mândru de realizarea ta – nu contează care este motivul pentru care vei vrea să fie la vedere această piesă de mobilier.

 

Pentru că poate fi "îndesată" până şi în cele mai ciudate locuri.

 

O banchetă îşi poate face loc oriunde: alegi una mai îngustă pentru nişa aceea de pe hol, alegi o banghetă în formă de jumătate de pătrat pentru colţul acela pătrăţos din bucătărie unde nu încape nimic altceva şi nici nu poate fi ceva mai înalt, alegi o banchetă pufoasă şi foarte colorată pentru living... Doar alege locul şi meşterul potrivit, căci o banchetă încape oriunde!

 

Sursa foto: houzz.com