Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
25-02-2016 / Blog amenajari locuinte
Stii care este combinatia cromatica a anului 2016?

Ai aflat care sunt culorile anului 2016 în materie de home design? Poate că da, poate că nu, dar întotdeauna o galerie foto cu amenajări interioare tematice te va ajuta să fii la curent cu noile tendințe. În plus, îți va fi mai simplu să le pui în aplicare, căci ți-am pregătit câteva sfaturi utile.

Roz și albastru

Dacă nu cum mult timp în urmă am fost obișnuiți cu o singură culoare, de data aceasta vorbim despre două culori ale momentului. Îți dezvăluim combinația cromatică a anului: roz cuarț și albastru seren. Nu orice roz alăturat oricărui albastru creează un efect cromatic de invidiat. Nuanța diafană a cuarțului inspiră iubire și feminitate, în timp ce albastrul seren asigură un echilibru în acest cuplu de culori.

Culori cu atitudine

Selecția de culori cu atitudine se poate regăsi în multe încăperi din locuința ta. Una dintre cele două culori va servi, cu siguranță, ca expresie a unei stări de spirit și atitudini moderne. Nuanțele de roz cuarț și albastru seren reprezintă o pereche expresivă, iar tu ești singurul care poate decide cărei camere se va potrivi mai bine.

În pereche și separat

Ambele nuanțe sunt suficient de îndrăznețe încât să poată obține un efect inedit pe cont propriu. De asemenea, fac o pereche de invidiat cu ajutorul nuanțelor maronii, verzi sau galbene. Culorile neutre sunt o idee la îndemână atunci când vine vorba de amenajarea unui interior de casă cu accente de roz cuarț și albastru seren.

Efecte cromatice

Alege albastru seren în dormitor, birou sau spațiul în care dorești să te simți în largul tău. Această nuanță va contribui la obținerea unui efect calmant. Atunci când este folosit din abundență, albastrul seren poate fi ajustat cu texturi calde și materiale textile. Roz cuarț poate oricând să reprezinte punctul focal din încăpere, prin notele sale de eleganță. Fundalul în culori neutre este cel mai indicat în cazul accentelor cromatice de roz sau albastru.

Sursa foto: freshome.com