Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-11-2015 / Blog amenajari locuinte
Relaxarea din weekend: fotoliu, leagan sau sezlong?

Când spunem weekend ne gândim la zilele cele mai frumoase dintr-o săptămână. În materie de home design, ne putem duce cu gândul la încăperi amenajate în cel mai relaxant mod. De aceea, ne-am propus să facem o selecție de piese de mobilier care să se potrivească zilelor noastre libere, să ne ofere liniște și confort. Fotolii, leagăne, șezlonguri.


Loc de cuibărit


Ne place să avem locul nostru în care să ne „cuibărim” în spații confortabile. Ideea minunată cu care vin designerii este un element ce combină relaxarea cu distracția. Sub forma unei jumătăți de sfere, decorată cu perne pufoase, are un suport de prindere ce permite o legănare ușoară. Este potrivit atât pentru interior, în birou sau alte încăperi, cât și în exteriorul casei, pe verandă, în grădină.


Colivie? Leagăn.


Tot din categoria loc de „cuibărit”, dar de data acesta cu sistem de prindere diferit, este următoarea piesă de mobilier extrem de atractivă. Creativitatea specialiștilor în home design au condus la un leagăn, dacă îl putem numi astfel, sub forma unei colivii. Un loc potrivit pentru odihnă, citirea unei cărți sau relaxarea alături de prieteni. În timp ce te legeni în voie, te poți simți confortabil și în siguranță. Imaginează-ți o zi însorită, în care simți adierea ușoară a vântului în scaunul-colivie din grădina casei tale.


Șezlong călduros


Dar cum anotimpul în care ne aflăm nu ne permite să ne bucurăm de aceste condiții, în continuare vom vorbi despre un șezlong sezonier. Potrivit pentru zilele și nopțile răcoroase, inspiră și oferă căldură. Cu un design creativ, această piesă de mobilier este locul perfect pentru depănat amintiri împreună cu familia, în fața unui șemineu. Materialul pufos care acoperă șezlongul are o prelungire ce formează un covor moale pentru a-ți relaxa picioarele obosite și înghețate de frig.


Fotoliu cu bibliotecă integrată


Tocmai când credeai că ai vizualizat toate ideile creative în materie de home design, noi venim cu un model special de fotoliu. Special pentru că are o mini-bibliotecă integrată. Vine și cu o pernă pufoasă ce oferă un confort sporit și flexibilitatea în ceea ce privește poziția de relaxare a corpului. Mai mult decât atât, te îmbie cu o multitudine de cărți pe care nu te poți abține să nu le citești.  


Balansoar ultra-modern


Și cum noile tehnologii nu puteau lipsi din tendințele în home design, îți prezentăm balansoarul ce permite încărcarea gadgetului favorit. Nu te lăsa păcălit de aspectul tradițional al balansoarului, căci răspunde celor mai neconvenționali iubitori de relaxare și tehnologie. Va fi un ajutor pentru cei ce rămân des fără baterie la iPad. Îți rămâne doar să te relaxezi, iar balansoarul va folosi energia cinetică generată de mișcările de „uța-uța”.


Sursa foto: freshome.com