Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
30-11-2015 / Blog amenajari locuinte
Plafon iluminat cu efect „de invidiat” garantat

Am vorbit despre tavanul din lemn ca fiind o alegere inspirată, clasică. Pentru abordarea unui stil modern al amenajării locuinței, ne vom orienta către introducerea iluminatului special în creearea unor decorațiuni aparte pentru plafon.


Profunzime în plafon


Fiind ziua în care suntem orientați către actualizarea tavanului, ne vin în minte diferite idei de remodelare a designului interior. Privind către plafon, ne propunem să aducem o atmosferă caldă, liniștitoare locuinței noastre. Acest lucru poate fi realizat prin integrarea unui sisitem de iluminat interesant. Astfel, apartamentul devine unul seducător.


Sub cerul liber


Când ne uităm la camera amenajată asemenea unei nave de croazieră, pare că ne aflăm sub cerul liber, admirând stelele. Încăperea emană o ambianță de lux, perdelele ce fac legătura dintre podea și tavan adaugă un aer regal. Spațiul deschis și plafonul strălucitor ne amintește de cerul luminos și liniștitor al nopții.


Plafon de lumină


Pregătit pentru o nouă perspectivă în amenajarea locuinței? Plafoanele spectaculoase presupun o viziune creativă în ceea ce privește adăugarea luminii artificiale. Alege un model special pentru amenajarea dormitorului matrimonial. Plafonul gri, împodobit cu fante ce permit pătrunderea luminii, aduce o notă sofisticată încăperii. Acesta, cu siguranță va fi punctul focal al dormitorului.


Ca la cinema


O încăpere în care te poți relaxa urmărind serialul preferat necesită un iluminat deosebit. Designul creativ al plafonului contribuie la crearea unei atmosfere ca la un cinema de lux. Te poți bucura de eleganța oferită de iluminatul din tavan. De asemenea, beneficiezi de siguranța unui design atemporal.


Prelungiri luminoase


Un sistem de iluminare de-a lungul plafonului contribuie la un sentiment primitor, familial. Soluțiile de proiectare artistice împrospătează designul interior al locuinței favorizând un iluminat deosebit. Diversele tehnici de iluminare ajută la obținerea unui aspect sofisticat cu ajutorul sculpturilor geometrice din tavan.


Sursa foto: freshome.com