Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
07-08-2015 / Blog amenajari locuinte
Mobilierul multifunctional – solutia de care ai nevoie

Cât de mică poate fi o cameră mică? Atât de mică încât să folosești una din soluțiile designerilor în materie de amenajări interioare eficiente. Mobilierul multifuncțional este ideal pentru apartamentele mici. De ce să nu-l încerci și tu?


Reamenajezi non-stop


Dacă te „lupți” cu un număr mare de piese de mobilier, plus că și spațiile de depozitare au devenit neîncăpătoatoare, atunci ai ajuns unde trebuie. Galeria noastră foto ți-a stârnit curiozitatea, nu-i așa? Răspunde și tu stilului de viață contemporan cu un mobilier ușor de manevrat! Ai nevoie de un pat, imediat! De o masă? La fel de simplu, cât ai zice... „home design”.


Super-canapeaua se transformă


Caută eficiența în organizarea spațiului, iar rezultatul va fi pe măsură: o locuință multifuncțională și confortabilă. Canapeaua extensibilă este una din cele mai cunoscute variante de mobilier multifuncțional. Se poate transforma cu ușurință din spațiu de dormit în spațiu de relaxare. De cele mai multe ori, ai întâlnit și tu, cu siguranță, canapeaua rabatabilă. Noi îți vom arăta o reinterpretare a acesteia. Nu te-ai fi gândit că o canapea se poate transforma în... paturi suprapuse. O adevarată economie de spațiu și timp.


Minuni fără bagheta magică


Piesele de mobilier pe care le poți vedea în galeria noastră foto au abilitatea de a-și schimba utilitatea. În plus, creează un efect decorativ inedit prin repoziționarea acestora. Este atât de simplu! Eliberezi mai mult spațiu și nu te mai plictisești de amenajarea statică a mobilierului din locuința ta. Specialiștii în home design îți propun piesele de mobilier 2 în 1. Ai musafiri – alegi poziționarea a două șezlonguri confortabile, vrei să te odihnești – unești cele două șezlonguri într-un pat dublu relaxant. Nevoile tale pot fi satisfăcute prin simple mutări. Ce îți poți dori mai mult? 

 

Biblio-canapea


Tocmai ce te-ai așezat pe canapea. Nici nu ai apucat să te faci comod și îți aduci aminte că ai uitat să îți iei cartea preferată din bibliotecă. Nu, nu e nevoie să te ridici. Dintr-o singură mișcare o poți avea. Canapeaua pe care stai ai ales-o pentru utilitatea ei: deasupra confort sporit, dedesubt lectura favorită.

 

O masă cu surprize


Nu mai suntem copii. De fapt, știm să ascundem foarte bine partea noastră ludică. Cum? Prin design-ul acestei mese, pare că utilitatea ei constă în servirea cinei împreună cu familia dar, de fapt, ea se poate transforma într-o masă de biliard. Acum mai rămâne să îți chemi prietenii. Cine lovește primul bila albă?


Sursa foto: freshome.com, naturallivingmag.com