Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
02-04-2015 / Blog amenajari locuinte
De ce trebuie sa ai huse?

Într-o casă se întâmplă tot felul de accidente care ar putea strica pentru totdeauna diferite piese de mobilier. Pentru a le proteja, ai nevoie de huse. Le poţi spune huse, cuverturi sau faţă de [piesa de mobilier], însă scopul lor primar va fi de fiecare dată acealaşi: să protejeze diferitele obiecte de accidente precum desene nonconformiste ale copiilor, vărsarea băuturilor, scăparea mâncării pe diferite suprafeţe textile sau din lemn ce se pot murdări fără nicio soluţie de curăţare.

 

Ai nevoie de huse pentru a putea să le iei de pe obiectul de mobilă pe care îl protejează, să le speli şi să le aşezi înapoi, pentru a o lua de la capăt.

 

Cuverturile nu sunt numai pentru canapele şi fotolii.

 

De obicei, husele sunt aşezate pe paturi, canapele şi fotolii. Însă husele nu au fost inventate pentru a face discrimiare între obiectele de mobilier, aşa că s-a inventat huse şi pentru mese, pentru măsuţe de cafea şi pentru scaune de tot felul.

 

Husele te ajută să te relaxezi.

 

Dacă eşti genul de persoană care foloseşte pentru fiecare sticlă si pahar câte un suport pentru a proteja mobila, atunci cu siguranţă te scot din minţi vizitele prietenilor haotici care îşi lasă paharele pe unde apucă, lasă mâncarea pe canapea şi aşa mai departe.

 

Dar dacă ai huse pe canapea şi cuverturi, feţe de masă şi alte asemenea textile protectoare pe toată mobila din casă care poate fi vătămată, vei putea în sfârşit să te relaxezi atunci când ai musafiri. La sfârşitul zilei, aduni totul şi bagi la spălat, iar următoarea zi toate vor fi ca noi.

 

Husele te pot ajuta să împrospătezi peisajul fără să cumperi mobilier nou.

 

Se poate întâmpla să îţi doreşti să reamenajezi mai des decât bugetul îţi permite, de fapt. Uite o scăpare uşoară, care să îţi întâmpine şi dorinţele, şi posibilităţile. Schimbi ordinea pieselor de mobilă în interiorul unei camere – poţi chiar să le schimbi dintr-o cameră în alta – şi apoi le oferi un chip nou, cu ajutorul huselor personalizate.

 

Husele pot fi curăţate mai uşor.

 

Prietenii zăpăciţi, copiii neastâmpăraţi şi neîndemânarea nu sunt singurii „duşmani” ai pieselor de mobilă. Să nu uităm de animalele de companie care vor din când în când să roadă picioarele canapelei sau să îşi ascută unghiile pe mânerul fotoliului tău preferat şi, în plus, mai lasă şi păr! Orice tip de murdărie poate fi îndepărtat mai uşor dacă ai huse, iar mobila propriu-zisă îşi păstrează „tonusul”.

 

Husele pot fi realizate la comandă.

 

Pe lângă toate celelalte avantaje pe care le aduc cu sine husele, mai există încă unul foarte important: cel estetic. Nu mereu poţi găsi canapeaua cu tapiseria perfectă – de obicei tapiseriile pentru canapele, fotolii, scaune, banchete ş.a.m.d. sunt realizate din materiale de masă. Husele, însă, le poţi realiza la comandă. Astfel, vei avea siguranţa că se potrivesc piesei de mobilier pe care vrei să o îmbraci şi poţi să alegi şi materialul perfect, cu textura perfectă, imprimeul perfect şi paleta cromatică perfectă!

 

Sursa foto: houzz.com