Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
30-10-2015 / Blog amenajari locuinte
Casa groazei – idee decorativa de Halloween

Halloween este o perioadă din an destinată distracției și deghizărilor celor mai spectaculoase. Dar aici nu vorbim despre personajele în care ne costumăm, ci despre atmosfera pe care o putem realiza chiar la noi acasă. Pentru cei cărora le place să-și amenajeze locuința în spiritul sărbătorilor, am selectat câteva idei inspiraționale.


Pentru un Halloween de neuitat


Chiar dacă Halloweenul ne inspiră o parte mai întunecată, locuința nu ar trebui să fie „de speriat”. Există idei amuzante pentru un decor modern și jucăuș. Fiind toamnă, ne este la îndemână să achiziționăm dovleci pe care să ii decorăm. Cu ochi, zâmbete, dar aspect înfricoșător. Există și abordări moderne, în care putem vopsi dovlecii în alb, auriu cu negru, dungi, buline, câte și mai câte.


De la Crăciun la Halloween


Inspirați de Sărbătoarea Crăciunului, ne-am gândit să personalizăm o coroană pe care să o atașăm ușii de la intrare. Dacă în decembrie alegem ramuri de brad și beteală, acum putem să ne orientăm către accesorii portocalii, frunze, pânze de paianjen. Variantă actualizată a pomului de Crăciun se transformă în ziua de Halloween în ramuri de copaci. Globurile sunt, de data aceasta în cromatica specifică (alb, negru, portocaliu), iar forma lor ne duce cu gândul la fantome, lilieci sau dovleci.


Halloween modern


Majoritatea accesoriilor de Halloween sunt portocalii. În amenajarea locuinței poți opta și pentru combinația alb-negru și să creezi un aspect modern. De asemenea, craniile sunt destul de înfricoșătoare. Rezultatul final depinde atât de modalitatea decorativă, cât și de atmosfera de care dorești să benificiezi în locuința ta.


Casa bântuită


Pânzele de păianjen, disprețuite de toată lumea, dar atât de apreciate în ziua de Halloween. Acum ne referim la cele din bumbac. Sunt perfecte pentru a creiona o cameră veche și părăsită. Le poți folosi pe mobila din încăpere, masă, rama tablourilor, ușă. Este un pas important către o casă băntuită și o disctracție pe cinste alături de prieteni și familie.


Sursa foto: freshome.com, houzz.com