Ca sa te bucuri mai mult de un weekend acasa

05-07-2014 / Blog amenajari locuinte

Ştim că atunci când ai niţel timp liber îţi doreşti să ieşi cu prietenii, să călătoreşti şi aşa mai departe, dar unele weekend-uri vor fi pentru odihnă acasă. Iar atunci când vrei să rămâi acasă şi să te odihneşti, casa ta trebuie să fie pregătită pentru astfel de ocazii pentru a-ţi face traiul mai uşor şi mai plăcut. Cum îţi pregăteşti casa?

 

Home cinema

 

Nu ai nevoie să te duci la cinema ca să te poţi bucura de un film bun, dar ar fi bine să ai un proiector şi un perete alb (sau un ecran improvizat dintr-un cearşaf alb (sau crem) simplu sau un televizon cu ecranul mare unde să te poţi uita cu cei dragi la filmul preferat. De altfel, floricelele făcute în casă sunt mai bune decât cele cumpărate, iar răcoritoarele vor fi exact pe gustul tău: sortimentul dorit, la temperatura dorită şi în cantitatea ideală.

 

Bucură-te de exteriorul casei tale

 

Stai pe balcon, pe terasă sau în grădină cu fiecare ocazie: poţi dejuna afară, poţi savura ceaiul de la  ora 5, poţi sta numai pentru a asculta cântecul păsărelelor şi sunetele specifice zonei, dar mergi afară şi bucură-te de porţia ta de aer proaspăt şi de priveliştea casei tale.

 

Un mini spa

 

Începe ziua cu o baie cu spumă şi lumânărele, continuă cu un mic dejun cu fibre şi fructe şi, la un moment dat, bucură-te de un masaj relaxant. Dacă nu ai pe nimeni în familie care să se priceapă, atunci ar fi să suni un maseur (sau o maseuză) care prestează servicii la domiciliu. Parcă este uşor relaxant şi simplul gând la acest lucru, nu-i aşa?

 

Exerciţii afară

 

Fă-ţi exerciţiile afară, căci acest lucru îţi va îmbunătăţi tonusul. Dacă ai grădină sau un parc în apropierea apartamentului unde stai sau dacă ai destul loc pe balcon ori pe terasă, este perfect. Poţi face yoga, câteva exerciţii simple de gimnastică, exerciţii de aerobic şi aşa mai departe – le vei alege, bineînţeles, după propriile preferinţe.

 

Uită de stres.

Ascunde pentru weekend-ul acesta tot ce te-ar putea stresa, tot ce ţi-ar putea bruia starea de relaxare: facturi, corespondenţă, invitaţii la diferite evenimente la care trebuie să te duci, dar nu îţi doreşti, de fapt – ascunde tot ce te-ar putea face să te îngrijorezi şi să te superi – acesta este weekendul tău şi nimic nu trebuie să ţi-l strice!

 

Bar de vară

Vara se consumă mai multe lichide decât în restul anului – iată un motiv în plus pentru a amenaja un bar chiar la tine acasă: aprovizionează-ţi debaraua şi frigiderul cu licorile preferate, alcoolice sau nonalcoolice, precum şi cu pungi de gheaţă şi fructe proaspete. Un cocktail ar încheia un weekend perfect.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.