Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
21-08-2015 / Blog amenajari locuinte
Altfel de covoare, pentru case primitoare – partea a II-a

Dacă nu te-ai hotărât încă ce covor să alegi, înseamnă că ești în căutarea unui covor „altfel”. Poți începe cu unul din modele de mai jos care vor aduce un plus de origininalitate amenajării locuinței tale.


Covoare și fermoare


Știm că îți plac soluțiile ingenioase și credem că următorul model de covor îți va face cu ochiul. În funcție de mobilierul din cameră, ai nevoie de o anumită dimensiune a ceea ce vei așterne pe podea. Pentru cei care urăsc monotonia și fac schimbări dese în amenajarea locuinței, avem o idee practică. Ce părere ai de covorul care își poate schimba lungimea cu ajutorul unui fermoar? Mai mult, este colorat și poți alege ordinea cromatică cea mai avantajoasă pentru camera ta.


Muzică fără sunete pe podea


Nu putea lipsi rubrica pentru pasionați. De data aceasta avem pasionații de muzică. Am întâlnit o sumedenie de articole de home design cu note muzicale, portative sau chiar interpreți din industrie. Noi, însă, avem o altă propunere pentru tine. Alb, negru, simetrie. Completează atmosfera elegantă din living. Alege un covor cu muzicalitate. Design atractiv, parcă sunt clapele unui pian gigantic. Oare cum sună acum pașii tăi pe podea?


Covorul luminos


Alternativele sunt mai atrăgătoare. De ce să alegem o lampă de veghe, când avem covorul cu sistem de iluminat integrat? Culoarea neutră cu accente luminoase creează o atmosferă propice unui somn fără griji. Se adaptează ușor atât în camera copiilor, cât și în cea a părinților. Nu rămâne decât să conectezi covorul la o sursă de curent și să te bucuri de o noapte liniștită.


Grămada ordonată de covoare


Așa cum am aflat din articolul referitor la importanța culorilor, putem obține diferite nuanțe prin combinarea anumitor culori. Ai ghicit, acum ne vom referi la cel mai colorat covor din galeria noastră foto. După cum poți observa, formatul și cromatica ne pot induce în eroare. Chiar dacă par mai multe covoare suprapuse, este vorba doar de o iluzie optică. Poate fi pata (sau petele) de culoare de care ai nevoie într-o cameră monotonă.


Nu intra încălțat!


Pentru că avem covoare care au deja urme. Cele verzi sau maronii au un aspect natural și se potrivesc de minune pe holul de la intrare. La fel și cele negre. Cele albe sunt mai pretențioase. Culoarea nu-ți va permite să îți decorezi încăperea care are cel mai mare trafic din casă. Designul covorului cu modele imprimate în relief este extrem de atractiv.


Sursa foto: homedesign.com, makedodesign.com