Vopsim peretii? Colorati sa fie!

02-08-2016 / Blog amenajari living

Verde, albastru, portocaliu, galben sau mov? Aveți idee cum să vopsiți pereții livingului pe timp de vară? Noi vă propunem patru culori pentru amenajarea livingului dacă vă hotărâți sa renovați.

Ce culoare alegem?

În funcție de anotimpul în care vă hotărâți să renovați livingul, puteți alege una din culorile care sunt în tendințe. De exemplu vara, palenta de culori este foarte variată. Totuși, trebuie să ținem cont și de culoarea pereților din întreaga casă. Oferă livingului mai multă viață alegând o culoare vibrantă.

Livingul trebuie să fie cea mai primitoare încăpere din locuință. De aceea, vă propunem să vopsiți pereții în una din cele patru nuanțe: verde pal, portocaliu pal, roz pal sau nuanțe de galben vibrant. Culorile sunt cele care dau viață unei încăperi.

Combinați culorile

Dacă nu doriți să folosiți o singură culoare, combinați nuanțele. Puteți alege să folosiți o nuanță pentru un perete și altă nunță pentru alt perete. De exemplu, combinația de portocaliu și galben este una exotică  și vă duce cu gândul mereu vară. De altfel, puteți încerca și combinația portocaliu-roz.  Această combinație este îndrăzneață și vă binedispune. Portocaliul este o culoare tonică, iar rozul îndulcește atmosfera.

Chiar și combinația de galben-roz este o combinație reușită, iar  verde-portocaliu oferă un plus de prospețime livingului. În același timp, culorile alese oferă și eleganță. Accesorile și mobilierul se îmbină perfect cu întregul decor.

Folosiți forme geometrice

În living, formele geometrice se potrivesc de minune. Păstrează pereții albi și folosește forme geometrice colorate. Aceste forme se potrivesc de minune pe peretele cu televizorul. Jucață-vă în propriul living cu formele și cu culorile, iar rezultatul va fi unul energizant. În acest fel, mobilierul iese mai mult în evidență, dar și obiectele mici precum: tablourile, veioza, vazele cu flori.

Soare în bucătărie

Alege nuanțe de galben pentru livingul tău. Aceste nuanțe crează efectul razelor de soare în propriul living. Poți alege vopsirea unui singur perete într-o nuanță de galben și poți păstra restul pereților albi. Mai mult, alege dungile pentru livingul tău. Nuanțele de galben crează o imagine caldă dacă este aplicată pe suprafete mici.

De asemenea, și nuanța piersică luminează încăperea fără să o încarce camera. Aceste nuanțe chiar dacă sunt îndrăznețe nu sunt deloc țipătoare. Stilul electric îmbină perfect eleganța cu culorile moderne.

Pentru mai multe idei de amenajarea livingului intrați în secțiunea Amenajări living.

Sursa foto: renovat.ro, casadex.ro, scms.machteamsoft.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.