Tavane false - aspect fresh

29-11-2016 / Blog amenajari living

Un tavan simplu și alb este o variantă pe care o aleg cele mai multe persoane atunci când își doresc un aspect nou. De aceea, noi vă oferim idei pentru a amenaja livingul pe gustul vostru.

Tavane false

Cu siguranță ați admirat măcar o dată un tavan fals minunat și v-ați dorit pentru acasă. Indiferent de camera pe care o alegeți să aplicați tavanul fals, acesta are un aspect fresh și stilat. Tavanele false vă oferă acel aspect sofisticat la care ați visat mereu. Acestea nu sunt des întâlnite, dar acolo unde sunt aplicate locul se transformă total. Dacă alegeți să aplicați tavanele false în living puteți alege între diferitele materiale: lemn, sticlă, fibră de sticlă , polistiren, metal și alte texturi de materiale.

Design și imaginație

Pentru a ieși tavanul așa cum v-ați imaginat puteți apela la specialiști. Pentru un stil aparte puteți acoperi doar mijlocul tavanului și nu întreg tavanul. Tavanele false reprezintă o idee bună pentru tavanele care nu sunt chiar drepte sau au anumite imperfecțiuni. Acestea vă ajută să le acoperiți astfel încât să nu se mai vadă.

Sisteme de iluminat

Pentru a pune în evidență tavanul nou, apelați la aplicarea unor spoturi colorate. Cu ajutorul acestor lumini obțineți un living modern și tineresc. Faceți în așa fel încât să încadrați aceste tavane false și aceste spoturi colorate în întreg decorul.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.