Stilul mediteranean la voi acasa

08-11-2016 / Blog amenajari living

Detaliile, arhitectura și romantismul sunt elementele care alcătuiesc stilul mediteranean preferat în special de femei. Cu siguranță ați admirat la un moment dat acest stil, v-a plăcut și ați vrut să aveți și acasă așa ceva. Noi vă oferim idei pentru a amenaja livingul în stil mediteranean.

Ce este stilul mediteranean?

Stilul mediteranean este un stil casual specific arhitecturii din partea de est a Europei. Mobila rustică se găsește în casele unde predomină stilul mediteranean. În living, pereții sunt păstrați albi și nu sunt dați cu vopsea lavabilă, ci cu ipsos. Stilul mediteranean vine cu o atmosferă relaxantă, tocmai din sudul Franței, dar și din Spania și Italia. Aceste țări sunt renumite pentru peisajul mediteranean oferit de apele turcoaz, zilele cu soare și multitudinea de specii de flori. Acest stil mediteranean are acel aer familiar de care orice familie are nevoie. Acest stil iubește elementele naturale, texturile și culorile. Plăcile de teracotă sunt specifice stilului mediteranean, piatra tăiată sau lemnul de pin.

De ce în living?

Livingul este încăperea care vă permite o amenajare plină de stil. Aceasta este și încăperea unde vă primiți cei mai mulți musafiri și locul unde petreceți serile pe canapea urmărind filmele preferate. Livingul este locul unde vă puteți juca cu texturile și culorile. Puteți alege nunațe precum galben, roșu și orange inspirate din apusurile de soare, mov, purpuriu și albastu inspirate din valurile apelor și din nuanțele plantelor specifice zonei, precum lavanda și albăstrelele. Tot în living puteți avea piese de mobilier de dimensiuni mari, în culori deschise, iar podeaua este din lemn de pin.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.