Povestea aranjamentelor facute acasa

29-08-2016 / Blog amenajari living

Dacă vă plac aranjamentele făcute chiar de voi pentru casă, nu rămâne altceva de făcut decât să vă apucați de treabă. Aranjamentele handmade pentru living sunt apreciate de către prieteni și familie. Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea livingului folosind aranjamente făcute de voi.

Sticle decorative

Aveți nevoie înainte de toate de răbdare și îndemânare. Alegeți sticle pe care nu le mai folosiți. Spălați aceste sticle foarte bine și pregătiți-le pentru a se trasforma în adevărate decorațiuni pentru living. Aveți mai multe variante de a face acest lucru. Puteți să umpleți sticlele cu pietre colorate decorative și puteți să le folosiți pe post de suport pentru lumânări. Mai mult, puteți să folosiți mohair colorat pe care îl rulați în jurul sticlei căreia i s-a aplicat un strat de aracet. Puteți îmbraca sticlele și în dantelă, apoi lipiți perle. Folosiți aceste sticle pentru a anima camera.

Dacă vreți să păstrați o amintire mereu, noi vă arătăm cum puteți face acest lucru. Printați o poză de familie și decupați-o. Puneți o hârtie albă pe sticlă în locul unde trebuie să vină poza și vopsiți cu un spray alb decorativ. Lăsați să se usuce, iar în locul hârtiei rămâne un spațiu alb unde lipiți poza de familie. Astfel, ați obținut un obiect decorativ făcut de dumneavoastră.

Aranjament cu scoici

Dacă vreți ca munca voastră să fie admirată de toată lumea, acum aveți ocazia. Sigur aveți în casă scoici de când ați fost la mare. Folosiți-le pentru a le lipi pe o cutie de lemn și astfel realizați o cutie specială pentru bijuterii sau pentru lumânărele parfumate. Folosiți orice mteriale aveți prin casă: panglică, slipici, nasturi colorați, bile colorate.

Boluri decorative

Folosiți boluri de sticlă pe care puteți lipi diferite decorațiuni, de exemplu boabe de cafea. După ce ați lipit toate boabele de cafea, umpleți cu apă  până la jumătate acest bol. Folosiți lumânări rotunde care plutesc. Cu îndemânare și puțin timp ați obținut un aranjament ideal pentru living.

Vaze handmade

Confecționați vaze chiar acasă pentru florile pe care le primiți cu drag. Folosiți orice recipient din sticlă, chiar și un borcan. Vopsiți acest borcan cu vosea colorată. După se usucă, legați la gura acestuia multe ațe colorate. Pictați pe borcan diferite motive sau lipiți flori nemuritoare. Foarte ușor ați obținut o vază decorativă pentru living.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.