Pana de idei pentru un living monoton

26-10-2015 / Blog amenajari living

Avem un living, o canapea gri și atât. Am rămas în pană de idei. Avem nevoie de un truc să aducem culoarea înapoi în casă. Nu avem nici prea mulți bani la dispoziție, așa că am cerut sfatul specialiștilor în home design.


„Nimic mai simplu”


Ne-au spus ei. Pernele decorative sunt soluția în acest caz. Este un mod ușor de a împrospăta atmosfera din living. O investiție avantajoasă care nici nu se compară cu schimbarea canapelei, iar cu reamenajarea întregului living nici atât. Este la îndemână să reaprinzi spiritul creativ și să vibrezi odată cu transformarea încăperii într-o cameră de zi contemporană.


Colecție de perne


Intersul pentru amenajarea livingului poate fi investit într-o colecție de perne decorative. Spargem, astfel, monotonia pereților prea puțin colorați și ale celorlalte obiecte decative în nuanțe neutre. Pernele sunt asemenea unei arme împotriva amenajărilor interioare plictisitoare. În plus, sunt atât de moi și confortabile, încât nu le poți refuza.


Aranjare strategică


Dacă stilul tău de amenajare a locuinței se încadrează, mai degrabă, în cel perfecționist, înseamnă că trebuie să iei în calcul o aranjare strategică. Indiferent de culoarea pe care o alegi să înviorezi atmosfera, mizează pe linii simple și curate. Vizualul și confortul trebuie să meargă „mână în mână”. Avem câteva exemple în galeria noastră foto. Ce părere ai de pernele cele galbene?


Tonuri în armonie


Uneori, poate nu o culoare stridentă este cea care luminează. Schimbarea potrivită vine și din stilul de amenajare, dar și din alegerea unor nuanțe delicate. Armonia cromatică este cea care aduce o atmosferă caldă, calmă. Exemplele noastre sunt diverse. Fie alegi nuanțe neutre, respectând un cod al tonurile, fie optezi pentru verde energic – natural, coral – feminin, mov și roz – culori de impact.


Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.