Ornamente inedite pentru brad

18-11-2016 / Blog amenajari living

A mai rămas foarte puțin timp până la sosirea sărbătorilor de Crăciun. Multe persoane așteaptă cu nerăbdare cele trei zile de poveste pentru că este o ocazie perfectă pentru a împodobi casa, bradul și pentru a petrece timp cu familia. Noi vă oferim idei pentru a amenaja livingul așa cum vă doriți.

Ornamente pentru brad

Ideile sunt numeroase și trebuie să aveți timp pentru a le pune în practică. Puteți face ornamente din orice materiale găsiți în propria casă începând de la paste făinoase până la crenguțe de lemn. Realizarea ornamentelor poate să fie o activitate distractivă atât pentru voi cât și pentru toți membrii familiei. Dacă alegeți să amenajați livingul cu tot felul de ornamente acum aveți ocazia. Bradul îl puteți așeza tot în living, lângă șemineu.

Globuri personalizate

Un ornament diferit reprezintă globurile pictate cu propria palmă. Puneți pe palmă vopsea albă, alegeți globuri simple și prindeți în palmă globul. Vopseaua se va imprima pe glob și în acest fel ați obținut globuri personalizate. Puteți trece pe globuri anul și numele persoanei care l-a realizat.

Paste pictate

Ornamentele pentru brad din paste făinoase sunt extrem de frumoase. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți pastele care vă plac și să le uniți lipindu-le cu un adeziv rezistent. Puteți chiar să le vopsiți în diferite culori și să adăugați sclipici.

Ornamente pentu șemineu

Dacă aveți în living un șemineu, trebuie să îl împodobiți și pe acesta. Confecționați ornamente din carton. Puteți scrie mesaje de sărbători confecționând litere pe care să le personalizați cum vreți. Lipiți aceste litere pe o ață.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.