O masa de Craciun diferita

23-11-2016 / Blog amenajari living

Cu siguranță vă doriți ca masa de Crăciun să fie cât mai bogată și cât mai frumos amenajată. De aceea, noi vă oferim idei pentru a face cele mai frumoase decorațiuni pentru amenajarea livingului. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi.

Lumânări speciale

Pentru a face un aranjament special pentru masa de Crăciun nu aveți nevoie de multe obiecte. Aveți nevoie de o lumânare,  crenguțe de brad, globuri, fundițe, o bucată de lemn sau o farfurie simplă. Lumânările aranjate într-un mod ingenios au o înfățișare elegantă.

Ce aveți de făcut?

Tot ce trebuie să faceți este să aranjați crenguțele de brad pe farfuria aleasă sau pe bucata de lemn. Așezați crenguțele în așa fel încât să fie mai unite sau legați-le între ele. Lipiți globurile și fundițele, iar în mijloc așezați lumânarea. Puteți alege una simplă, cu model sau parfumată. Într-un mod foarte simplu ați obținut cel mai frumos aranjament făcut în casă.

Amenajați livingul

Odată aranjamentul terminat, nu mai rămâne decât să alegeți o față de masă potrivită pentu masa din living. Așezați pe mijlocul mesei aranjamentul și vesela. Numai rămâne decât să poziționați bradul în living astfel încât să fie observat de toti invitații.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.