Mese potrivite pentru living

05-10-2016 / Blog amenajari living

Alegeți pentru living masa potrivită pentru zilele când doriți să luați masa cu prietenii sau familia. Chiar dacă poartă mai multe denumiri cum ar fi: masă pentru living, masă pentru sufragerie sau masă pentru dining, atunci când vă hotărâți să o achiziționați nu este chiar atât ușor. De aceea, noi vă oferim idei pentru a amenaja livingul așa cum vă doriți.

Alegeți masa dorită

Atunci când alegeți masa pentu living, trebuie să țineți cont de câteva aspecte. Trebuie să vă gândiți câte persoane vor sta la masă, să reziste în timp, să fie estetică și să se potrivească cu întreg designul din living. Livingul este locul potrivit pentru invitați sau pentru a face petreceri. De aceea, este un loc potrivit pentru masă. Amenajați totul astfel încât decorul să fie unul plăcut, confortabil și tineresc. Nu mai este de mult la modă să invitați prietenii sau rudele la masă în bucătărie. Multe persoane au renunțat de mult la masa din bucătărie și au achiziționat o masă pentru living. Trebuie să țineți cont că o masă se potrivește într-un living mai spațios.

Noi trenduri

Se pare că acest nou trend cu servirea mesei în living este îmbrățișat cu drag de toată lumea. Este mult mai comod pentru noi și spațiul de care dispunem în living este unul generos. Mesele se găsesc într-o gamă largă și puteți găsi forma dorită care se potrivește cu livingul casei. Atunci când nu aveți musafiri sau nu luați cina cu familia, puteți folosi masa pentru a servi o cafea dimineața sau pentru a servi micul dejun. Așezați pe mijlocul mesei o vază cu flori, iar aspectul living-ului se va schimba radical.

Materialul dorit

Mesele pentru living sunt făcute din mai multe materiale începând cu lemn până la sticlă și plastic. Alegeți o masă care se curăță ușor, care se potrivește cu întreg  mobilierul din living. Dacă nu vă pricepeți chiar așa de bine la amenajarea living-ului, cereți sftatul unui expert pentru  a crea proporțiile între zona tv, zona pentru dining și zona pentru relaxare.

Mese potrivite

Masa din lemn este cea mai recomandată de către designerii de interior. Aceasta rezistă în timp, este potrivită pentru 10-12 persoane dacă este extensibilă și pentru ai puține persoane atunci când nu se extinde.

Mesele de 6 persoane sunt potrivite pentru musafiri. Dacă totuși nu vă place lemnul și doriți o masă cu un aspect mai diferit, alegeți masa din sticlă. Mesele de 4 persoane din plastic rezistent  sunt mese potrivite pentru cupluri tinere.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea  Amenajări living.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.