Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
31-01-2016 / Blog amenajari living
Masuta de cafea - de nelipsit din living (II)

Continuăm seria de sugestii pentru amenajarea livingul tău. Măsuța de cafea despre care am vorbit anterior poate avea forme, culori, accesorii dintre cele mai diversificate. De aceea am hotărât să îți oferim și de această dată cele mai inspirate idei de home design.

Detalii geometrice

Oțel rezistent asociat cu lemn creează forme geometrice atrăgătoare. Livingul tău poate fi asortat cu o astfel de măsuță de cafea. Stabilitatea este susținută, pe lângă cele cinci picioare ale mesei, de o bază ale cărei detalii reproduc simetrii.

Masă cu ascunzătoare

La prima vedere, pare o masă de cafea dintre cele mai simple. Albă, cu aspect lucios și picioare metalice. Ce ascunde, de fapt, această piesă de mobilier? Un loc destinat depozitării revistelor, diverselor mărunțișuri, fiind un loc potrivit și pentru păstrarea telecomenzii. Când nu știi unde ai pus obiectul pe care îl cauți, încearcă prima oară în măsuța de cafea.

Formă minimalistă

În continuare îți prezentăm măsuța de cafea cu detalii minimaliste. Culoarea pământie îi oferă un caracter stabil și totodată prietenos. La aceste aspecte adăugăm forma ce cuprinde un loc special, vertical, de păstrat revistele. Un look îndrăzneț pentru o măsuță de cafea.

Ovală, din sticlă

Trecem de la formele cu unghiuri drepte la cele ovale. Blatul din sticlă prezintă un design modern, păstrându-și încă vie nota de clasicism. Materialele utilizate reflectă lumina, creând impresia unei zone mai spațioase pentru livingul tău.

Bucură-te de livingul accesorizat cu o măsuță de cafea. Nu uita să adaugi elementele care te fac să te simți în largul tău: lumănărele, reviste, cărți, chiar și flori.

Sursa foto: freshome.com