Este timpul sa stai la colt - la coltarul Elvila, desigur!

19-05-2017 / Blog amenajari living

Atunci când erai mic știai că expresia „stai la colț” însemna că ai făcut ceva greșit. Dar la capitolul home design, „la colț” îți oferă multiple posibilități de amenajare. Așa că poți cere sfatul prietenilor sau poți întreba experții în home design cum să profiți din plin de spațiul din locuință. Iar experții și, totodată, prietenii Elvila, îți răspund: un colțar se încadrează în categoria mobilierului multifuncțional și este exact ce ai nevoie. 

Iar dacă tot ne-am adus aminte de perioada copilăriei, iată ce inspirație ne-a adus fiecare colțar Elvila: delicii vizuale pentru cei mici și idei de amenajare pentru cei mari.

Cacao cu lapte – Colțar Andora

Combinația de culori a colțarului Andora ne-a făcut poftă de cacao cu lapte. Desigur, aceasta nu este singura opțiune disponibilă, căci tapițeria poate fi aleasă după bunul plac. Ceea ce trebuie să știi este că un colțar, cum este și acesta, poate forma, din câteva mișcări, o suprafață ideală pentru dormit. Cum? Foarte simplu: se îndepărtează pernele de șezut, se ridică extensia din interiorul canapelei și se depliază înspre față.

Frișcă și fructe de pădure – Colțar Pax

Așa cum deja știți, colțarul este recunoscut pentru capacitatea de a se adapta diverselor spații din locuință, iar faptul că este extensibil, răspunde rapid nevoii de relaxare, de odihnă. Colțarul Pax face parte, și el, din categoria colțare extensibile de la Elvila. În plus, este compus din canapea rotativă și canapea cu ladă. Prezentat de această dată într-o nuanță deschisă, asortată cu perne viu colorate, ne inspiră a pregăti numaidecât un desert cu frișcă și fructe de pădure.

Ciocolată neagră cu portocală – Colțar Galaxy

Tapițeria colțarului Galaxy este o combinație de ciocolată neagră și portocală. Pernele decorative de nuanță orange se pot înlocui, la cerere, cu cele înflorate, cu fluturi sau culori dintre cele mai diversificate. Caracteristica ce face ca mobilierul Galaxy să se numere printre preferatele de la Elvila este lada ce îți oferă posibilitatea depozitării pernelor și nu numai.

Prăjitură cu zmeură – Colțar Nadia

Să ne răcorim cu o prajitură cu zmeură în Colțarul Nadia de la Elvila. Nouă ni se pare că rozul zmeurei se asortează cu rozul pielei ecologice al acestui corp extensibil de mobilier. Mai exact, vorbim de un colțar compus din canapea de 3 locuri extensibilă, colț și canapea de 2 locuri fixă. Colțarul Nadia este, cu siguranță, locul unde toți prietenii invitați la party, la tine acasă, au loc. Este spațios și atrage imediat toate privirile invitaților.

Negresă cu glazură – Colțar Cristina

Printre atâtea colțare Elvila extensibile, îți prezentăm și un mobilier nedemontabil, care se poate comanda și pe alte materiale de acoperire. Colțarul Cristina, negresa cu glazură, așa cum am denumit-o noi, este piesa de mobilier potrivită pentru o încăpere spațioasă, în care nu ți-ai propus să petreci momente de odihnă, ci momente alături de cei dragi, familie și prieteni.

Care este deliciul de la care nu te poți abține și îl vrei la tine acasă?

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.