Detaliile fac diferenta in locuinta visata

11-08-2016 / Blog amenajari living

Atunci când doriți să decorați livingul, apar tot felul de provocări și situații neprevăzute. La început vă place ceva apoi vedeți alte materiale sau alt mobilier. Noi venim în ajutorul celor care doresc să amenajeze livingul și vă oferim idei practice.

Parchet sau gresie?

Multe persone se află în dificultatea de a alege produse potrivite pentru locuință. Când vine vorba de a alege între gresie și parchet pentru living, oricine se poticnește. În acest caz trebuie să țineți cont de avantaje și de dezavantaje.

Gama de produse de pe piață oferă cumpărătorilor parchet în foarte multe nuanțe. La fel se întâmplă și în cazul gresiei. Mai mult, există un model de gresie care imită perfect parchetul.

Avantaje și dezavantaje

Gresia este cunoscută de toată lumea și este folosită de foarte mult timp. Aceasta este estetică, de durată și se întreține ușor. Ea este potrivită pentru living mai ales dacă optați pentru încălzire în pardoseală. În combinație cu alte tipuri de finisaje, gresia se potrivește perfect. Îmbinarea de stiluri oferă mereu locuinței un aer misterios. Gresia în combinație cu piatra naturală creează un design spectaculos.

Gresia se găsește peste tot și în diferite modele și culori. Este foarte ușor în ziua de astăzi să găsiți modelul dorit, deoarece magazinele dispun de o gamă largă.

Când vine vorba de parchet putem spune că acesta nu dezamăgește niciodată. Parchetul menține o temperatură constantă. Nu trebuie să vă faceti probleme că ar putea să scârțâie sau să se desprindă.

Pentru mai multe articole pentru amenajarea livingului intrați în secțiunea Amenajări living.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.